onsdag 12 december 2012

Fitnessfestivalen


Förra helgen gick Fitnessfestivalen av stapeln här i Göteborg så vi gjorde ett litet besök där på lördagen. Så mycket biffiga människor och proteinpulver har jag aldrig sett samlat på samma ställe någon gång tror jag. Men kul var det!

 Lyssnade på två föreläsningar; Först Fredrik Paulun som pratade om LCHQ och sen direkt till mannen med stort M - Paolo Roberto! Kontraster? Skoja inte! Fredrik som pratade om vikten på att hålla ner på kolhydraterna och välja de av bra kvalitet, till Paolo som sågar allt vad dieter heter, i synnerhet LowCarb-dieter. Mannen är italienare och äter pasta tre gånger om dagen, ändå är han så vältränad så han ser ut som en vandrade bergvägg ungefär... Så jag förstår honom. LCHF står ju enligt honom inte för "Low carb, high fat" utan för "Lacy celebrities hating fitness". Gotta love this man!

Festivalen var rena rama godisaffären med sina sänkta priser på produkter, så det var till att hålla i plånboken för att inte gå helt bananas för ja, det hade man mycket väl kunnat göra! Fick iaf lite saker med mig hem:


  • 3 st träningstidningar
  • 4 påsar torkat kött i olika smaker (Så gott! grymt snacks med mycket protein)
  • 2 påsar Gourmet Pro (Vaniljsmak och Chokladsmak)


Gourmet Pro är ett vassleprotein med långsamt upptag, passar därför bra som t.ex. kvällsmål. Tjockare i konsistensen och blir därför inte lika blaskig som en vanlig shake. Funkar skitbra att röra ut i t.ex. kvargen. Blanda detta med lite vatten tills röran är lagom tjock och låt stå lite i kylen så har du en nyttig chokladpudding/mousse! Smakar mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar