onsdag 6 mars 2013

PUMP!

Idag efter skolan gick jag och min studiegrupp och körde ett benpass på gymmet. Har nämligen en klasskompis, Alice, som är riktigt duktig på de här med styrketräning och gav oss ett benpass som hette duga! Samma eller liknande övningar som jag själv kör på mina benpass, men med ett upplägg som var nytt för mig och fick benen att gråta av smärta typ. Men det var sjukt kul! Inspirerande som bara den, nu vet jag vad jag ska göra av min benträning i fortsättningen. Och nu jävlar har jag fått veta vad det innebär att ha pump i musklerna! När vi avslutat passet med jägarvilar var mina lår som två jäkla timmerstockar och jag kunde bara helt fascinerat peta på mina tydliga muskler, haha! Pump var de ja! Här är Alice blogg, där även vårt träningsupplägg finns. Sjukt underbar tjej, inspirerande och genomgo på alla vis. Vet att hon kikar in här ibland så jag får hoppas att hon ser detta och kan ge sig själv en liten klapp på axeln!

Avslutade kvällen framför Sveriges Mästerkock med lite proteinglass. Mums! Denna glassmaskin är min bästa vän. Bästaste gräddglassen eller nyttig glass, den funkar i alla lägen. HÄR finns recept på denna glass. Går ju att smaksätta hur som helst, sjukt bra. Är man som jag en glassmänniska kan jag verkligen rekommendera att införskaffa sig en glassmaskin, så värt. Behöver inte alls köpa den dyraste, finns billigare som funkar kanon. Min kostade i nypris 200 kr liksom och har inte gjort mig besviken än.


1 kommentar:

  1. Men guuuuud vad fin du är. Tro fasen att jag kikar in här och blir helt genomvarm och glad i tigerhjärtat av det du skriver. Samtidigt som jag sitter som en psykstörd och dreglar för alla dina mat bilder. Finns bara ett ord, MUMS.

    SvaraRadera