lördag 25 maj 2013

Lördag med spinning och balkonghäng

Älskar att vi har stekande sol hela eftermiddagen på vår balkong! Kan man sitta och steka toples t om, busigt värre! Plus att här är det lä så det blir stekhett, gå ut och lägga sig på gräsmattan vore nog inte lika skönt då det blåser lite väl för det. 

Inledde lördagen som vanligt med ett RPM pass. Världens bästa spinningpass är det! Enligt mig iaf...så jäkla roligt och jag älskar hur man riktigt faller ihop över styret när sista låten är slut! Och sen kommer stretchingen där Pink sjunger i högtalarna "just because it burns doesn't mean you're gonna die" och hon har så jäkla rätt. För varje vecka lär man sig flytta gränser och pilla liiiite mer på motståndaratten - man vet att det ger resultat, det är jobbigt som fan men inte fan kommer man dö! Så man hakar på och lägger på en millimeter till. Sen är kroppen sådär mör och härligt trött resten av dagen, mmm. 

Nu har jag tryckt en skål med ananas och äpple till mellis och ska fortsätta steka. Finns det nå godare och fräshare än färsk frukt i sommarvärmen?? Ja glass såklart också men inte till mellanmål kanske ;)

Tack instagram för filtret som fick mina bleka stolpar att se riktigt brunbrända och fin ut! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar