tisdag 7 maj 2013

Smoothieprovning och lekstuga

Måndag och sommarvärme! Tänk vad vädret gör med humöret! Från det att jag slog upp ögonen och insåg att de var måndag, jag var skittrött och måste åka på föreläsning i tråkigaste kursen någonsin, tills det att jag en minut senare dragit upp rullgardinen hade humöret hunnit förändrats. Underbara sol och värme, alla problem och alla måsten blir till bagateller helt plötsligt.

Hade iaf en grym måndagseftermiddag på Alice balkong tillsammans med ett härligt gäng tjejer och massa smaskiga smoothies. Vi agerade testpanel, provsmakade och gav utlåtande för tidningen iForm, så håll utkik efter nr 10 i butiken så du vet vilken smoothie du ska köpa i fortsättningen ;)

Dagen fortsatte med årets första kulglass på stan och sen var tanken gym, men vem vill ställa sig på ett gym när det är typ sommar ute?!? Så vi for hem, snörade på oss löpardojorna och drog ner till parken där vi lekte av oss under nån timme. Mysjogg längs leden, spurtar efter en grusväg, skottkärrsgång på fotbollsplanen, burpees, grodhopp.... Det bara spritter i kroppen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar