3 ägg
10 dadlar
1 dl kokosflingor
1 dl kokosmjöl
1/2 dl havremjöl (malda/mixade havregryn)
1/2 dl kakao
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
1/2 dl kokosolja
1 dl mjölk
- Mixa samman dadlar och kokos i en matberedare.
- Tillsätt alla torra ingredienser och mixa ytterligare.
- Tillsätt ägg, kokosolja och mjölk och kör till en slät smet.
- Häll eller snarare kladda ut smeten i en smörad form (min smet hade en mousse-konsistens och var inte särskilt rinnig).
- In i ugnen på 175 grader i ca 8 min.
Ber om ursäkt för de dåliga bilderna. Mobilkameran ville inte samarbeta riktigt....
(innan den åkte in i ugnen)
Kladdkaka med bananglass (mixad fryst banan)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar