fredag 6 september 2013

Tonfisk- och kikärtsbiffar

Drog av ett benpass på gymmet på förmiddagen och åkte sedan hem och slängde ihop en lunch av de som fanns över i kylskåpet. Oj vad rester kan bli goda när man gör något nytt av det! 

Tonfisk- och kikärtsbiffar
1 ägg
1 dl tonfisk
1 halv burk tonfisk
Någon nypa solroskärnor (ej nödvändigt)
Smaksättning:
1 knivsudd sambal oelek
2 knivsuddar red currypaste 
Massa curry
Salt
Peppar

• mixa kikärtorna och ägget och blanda sedan ner tonfisken och solrosfrön.
• smaksätt med valfria kryddor eller liknande, jag valde curry.
• stek några minuter på varje sida och servera med t.ex. pasta/ris/bulgur eller liknande och valfria grönsaker. 

Jag åt biffarna med fullkornspasta, lite soja, tomat och stekt zucchini. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar