Orientalisk färsgryta, ca 6 portioner.
7-800 g nötfärs
1 gul lök
3 stora morötter
Champinjoner efter tycke och smak
Vitkål efter tycke och smak
1 vitlöksklyfta
3 små burkar ananas
1-4 dl soja
5 dl creme fraiche
Curry, salt och ev andra kryddor om du känner för det, jag använde lite paprikapulver, chilipulver, lök- och vitlökspulver. Var dock inte rädd för att ta i med kryddning av curry då det "ska vara" huvudkryddan i grytan.
Låt ananasen rinna av och ta till vara på spadet. Hacka lök och svamp, finstrimla morötter och vitkål. Fräs köttfärs, lök, svamp, morötter och kål i en gryta. Pressa i vitlöken. Krydda. Tillsätt till slut ananas skuren i bitar, soja, ananasspadet och creme fraiche. Krydda och smaka av. Servera med ris.
Men guuuuu va gott. Åh, bästa med skoltiden!!
SvaraRaderade där e fan de vidrigaste jag har sätt. hur fan tänker du att jag ska bli sugen på att göra de med den här jävla snopp sörjan fyfan de borde vara olagliogt att visa så vidrig mat du borde bli fräslt
SvaraRadera